Zonnepanelen in terrasoverkapping

Een houten terras met semi transparante zonnepanelen zorgen voor een schitterend rendement. Semi transparante zonnepanelen zij gebaseerd op mono-kristallijne cellen “op afstand”. Onder een houten zonnestroom terras van Sirius Solar komt u heerlijk tot rust én wordt tegelijkertijd zonne-energie opgewekt. Het terras is zeer eenvoudig te installeren en is als bouwpakket verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Wilt u een terras bouwen en tegelijkertijd zonne-energie opwekken? Vul dan onderstaand formulier in!

Recent gerealiseerd

Sirius Solar brengt twee werelden samen: genieten van comfort vs. duurzaamheid en rendement. Sirius wil u graag inspireren thuis duurzamer te leven en tegelijk kosten te besparen. Daarom biedt Sirius zonnepanelen verwerkt in een terrasoverkapping: zo bespaart u energie én geld. Word thuis ook bewust van duurzaam en kies voor een terrasoverkapping met transparante zonnepanelen.

De terrasoverkapping met zonnepanelen is een overkapping met lichtdoorlatende transparante zonnepanelen. De overkapping kan zowel als muuraanbouw alsook vrijstaand geleverd worden. Wanneer u een vrijstaand model kiest, plaatst u de terrasoverkapping op iedere gewenste plek in uw tuin.

De zonnepanelen zijn waterdicht en lichtdoorlatend, waardoor u onder uw terras een aangename sfeer creëert. Zonder dat u er iets extra’s voor hoeft te doen, bespaart u op uw energierekening!

Inhoud van het pakket

De terrasoverkapping met zonnepanelen wordt als standaard bouwpakket geleverd. De overkappingen zijn eenvoudig te plaatsen en met de basiskennis omtrent elektrotechniek kunt u ook zelf de zonnepanelen aansluiten. De terrasoverkapping plaatst u eenvoudig met de bijgeleverde handleiding. Indien u toch niet in staat bent de overkapping zelf te plaatsen, kunt u dit laten doen door uw installateur in de buurt. Wij zullen dan de installateur informeren hoe de overkapping te plaatsen en de zonnepanelen aan te sluiten.

Het bouwpakket bestaat uit het volgende:

  • Transparante zonnepanelen
  • Gelamineerd houten onderconstructie
  • Profielsysteem voor bevestiging zonnepanelen
  • Muuraansluitprofielen
  • Growatt omvormer
Verzenden